Wie kan zich deze liefhebber nog herinneren?

Hallo leden van Ons Belang,

Hieronder is een foto te zien met daarbij een bijzonder verhaal!

scannen0001

Gisteren lag er bij mij een brief in de bus met een drietal foto’s en een aanmeldingsformulier. De betreffende persoon woont in Zwolle en is een echte Hagenees. Zelf had hij geen tilduiven, maar stond altijd op de til van ene Frans Dokters. De til lag op de hoek van de Copernicusstraat en de Amperestraat in Den Haag. Met de pet is Frans Dokters en het nieuwe lid is Nico Gravestein. Hij vertelde dat het tilduivenvirus nog steeds in zijn bloed zit en zelfs op zijn leeftijd van 75 jaar verlangt hij nog steeds naar het hebben van een duiventil in Den Haag. Geinig hé.

scannen0002 scannen0003

 

2 reacties

 • Nico D. Gravesteijn

  Deze foto’s staan nu al een jaar of drie op de website van de vereniging.
  de man met de pet is Frans Dokters, stukadoor. Ik kwam een keer bij de Zwarte Vogel. Liet de foto’s zien. Een klant zei : “Verrek dat is Frans Dokters de stukadoor”.
  Dat betekende “een uurtje” kletsen. Met koffie van de jonge de Zwart.

  ik probeer nu weer eens de reactie te verzenden. Is me tot nu toe nog niet gelukt.
  Ben niet zo goed in rekenen.
  Maar wie weet.

 • Nico D. Gravesteijn

  Al doende leert men. Ben helemaal verbaasd hoe een en ander werkt. zoals jullie begrijpen ben ik digibeet. Had zoeven een reactie geschreven, moet het dus opnieuw doen.
  De foto’s staan er al een jaar of drie op. had Guus gedaan.
  Een paar jaar geleden was ik met mijn vrouw bij de Zwarte Vogel. Daar de foto’s laten zien. Een klant zei : “Verrek dat is Frans Dokters, de stukadoor”. We kwamen de eerste tijd niet weg. Kletsen met koffie van Charles.
  Het deed me goed dat iemand dhr. Dokters kende. Hij is veel te jong overleden. Ik heb hele goede herinneringen aan hen en aan de tijd dat ik mocht “boven komen”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

14 + 3 =